fredag den 28. maj 2010

Bryllupskort




Det er højsæson for bryllupper, så der er godt gang i salget af disse kort. Derfor har lavet nogle flere kort i bryllupstema.
Jeg syntes dette billed af et brudepar bagfra er så sødt. Jeg har fået deres hænder til passe i hullet på teksten.
Jeg har brugt min Silhouette til at skære hjertet og brugt perfect pearl bagefter, kanten på billedet har fået embossing. Billedet er fra nettet. Jeg har også brugt blomster, tyld og halvperler.

God dag til Jer alle.



torsdag den 27. maj 2010

Smil og 2 tænder

Jeg var til scrap hos Stine i lørdags, og fik lavet dette LO af marie.

Håber I alle får en god dag.

Kortudfordring maj



Jeg har for første gang deltaget i en udfordring på Scrapsisters. Du kan se resultatet af kort med samme stempelmotiv, sværte og min. 3 bogstaver.

fredag den 21. maj 2010

Criss Cross kort


Criss Cross kort er simpelhen geniale. De er sjov at lave og man kan bruge rester og småting som man måske har glemt man havde.
På dette kort har jeg brugt eyelet, flosset kanterne, retro blomster der er sværtede i kanten og med glimmer i midten. På selve kortet har jeg brugt glimmermist og skabelon "Misting tools" fra Tattered Angels. Jeg har brugt spellbinders til tags og en rest af bånd. Papiret er fra My Mind´s Eye - So Sophie.

Håber I alle får en dejlig solskinsdag.

Vinni

søndag den 16. maj 2010

Bryllupskort



Det første kort: Blomsterne er en lavet med retro punch, pyntet med tyld og en rose. Hjerterne er skåret ud på Silhouette, lige som teksten med Mr. & Mrs. Den vil nok blive brugt en del til bryllupskortene, da jeg syntes at det er rigtig sødt.

Det sidste kort at skåret på Epic 6 med Quickutz dies og spellbinders. Der er lavet en border med punch, som er sværtet i kanten.  Så er der lidt bånd og roser.
Teksten Til brudeparret er lavet på computeren.

Tak for at I kikkede med.

Flere kort til kortkassen







Fødselsesdagskortet til Peter var rigtig sjovt at lave, men svært at lave uden blomster. Tekst og stjerner af lavet på min nye silhousette.




Til slut lige et par søde kort.

Håber I har haft en god weekend.





torsdag den 13. maj 2010

Flere kort


Jeg har igen været ved at lave nogle kort, og disse drengekort er jeg helt vild med.


Dette kort fik fætter William til sin fødselsdag.

Williams storebror Laurits fik dette kort med pirater. Jeg har brugt Emil cuttlekids dies til dette kort, og alfabet fra QK. Billedet har jeg "lånt" fra en anden blog.

Her har jeg brugt embossing og glimmer mist. Stemplet er fra Hero Art.


På dette kort har jeg brugt Martha S border punch, og sommerfugle punch. Tillykke med dagen er embosset med silver


Hero Art har helt sikkers vundet mit hjerte, og dette stempel er embosset med hvid. Jeg fandt også nogle rub on, som jeg ikke har prøvet at bruge før. Det var lidt svært, når der var kanter fra de forskellige lag pap.
Jeg har fået en Silhouette i førdseldagsgave, så det næste der kommer her på bloggen er helt sikkert lavet med den. Det er en lækker maskine, men den kræver dog lidt øvelse.
Tak for I kikkede med

Vinni

lørdag den 1. maj 2010

Glas kunst

Her er et udpluk af det glaskunst jeg har lavet hos min søster. Hun har sit eget glas værksted, og det er så fedt at lave.

Som I kan se byder familien Green Jørgensen velkommen.






Disse 2 billeder hænger på det lille WC



Det nyeste i samlingen er disse 2 huse.

Jeg er lidt af en klummer, så da jeg smadrede skålen i denne stage, måtte jeg jo selv igang med at lave nyt pynt. Så kom den selvfølgelig til at passe til fadet og lysestagerne på spisebordet.




Malerier

I skal lige se lidt af hvad jeg ellers går og laver.

Disse billeder af vores børn hænger i vores køkken